Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
  1.  
    I've run into an odd problem, and I'm uncertain about how to fix it.

    When I select Erase, I do not get a prompt to select an entity like I used to. Instead, I get a prompt to select a Layer. Then, once a layer is selected, the ENTIRE LAYER, rather than a single selected item, is erased. I have no idea how or why this changed.

    Similarly, the Extract Properties command doesn't seem to work at all. No matter how far I zoom in, I can't select an entity.

    Any idea what might be happening here?

    - Matt
    •  
      CommentAuthorDogtag
    • CommentTimeNov 24th 2017 edited
     
    Hi Matt. Welcome to the ProFantasy forum.

    It sounds like your selection method might be off. This is probably because a macro crashed or was aborted midway.

    Either type SELBYD and press Enter to enter it on the command line, or select Tools>Options from the menu bar, and then in the Options dialog, click Select Method and choose Dialog or Popup.

    I hope that helps,
    ~Dogtag
  2.  
    That did it!

    Thanks, Dogtag
    •  
      CommentAuthorDogtag
    • CommentTimeNov 25th 2017
     
    You're welcome. Happy mapping!

    Cheers,
    ~Dogtag
    • CommentAuthorJimP
    • CommentTimeNov 25th 2017
     
    Or type selbyd