Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
    •  
      CommentAuthorQuenten
    • CommentTimeDec 9th 2017
     
    I am having a spot of bother. On one of my maps, the 13th age style, I have suddenly been unable to saelect a whole number of items, either to group, delete, change etc, but only a single entity. When i try to delete, it deletes without even asking to Do It. Even restarting the map doesn't change it. yet all my other maps, which are also open, do not have this proble. The map was working fine, till a few hours ago. HELP!!!
    • CommentAuthorJimP
    • CommentTimeDec 9th 2017
     
    Sounds like a configuration problem in the options for the delete. The rest sounds like frozen layers.
    •  
      CommentAuthorMonsen
    • CommentTimeDec 9th 2017
     
    Sounds like your select method is off. Type SELBYD on the command line, or go to tools -> Options -> Select method -> Dialog or Popup.

    The reason this don't affect other open maps is that CC3+ settings are separate in each instance of CC3+, so even if you change something in one instance, other open instances won't inherit that setting. Settings are made permanent when you shut down CC3+, and new instances started after that will load and use those settings, but already open ones will not.
    •  
      CommentAuthorQuenten
    • CommentTimeDec 9th 2017
     
    Worked like a charm. You only get complimentary things named after you from now!