Not signed in (Sign In)

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
    • CommentAuthordaplunk
    • CommentTime7 days ago
     
    Hi Team,

    Ok so this is bugging me.

    When I used to MOVE symbols I could see the shape of the symbol as I moved it allowing me to line it up perfectly.

    Now when i MOVE a symbol I just get a line indicating where I am moving the symbol to.

    It's driving me nuts.

    Is this a thing I can fix?

    Thanks,
    Josh
    •  
      CommentAuthorMonsen
    • CommentTime7 days ago
     
    Hit Tab while you are moving a symbol (Or tools -> Options -> Editing Options -> Uncheck skip entities with long redraw times)
    • CommentAuthordaplunk
    • CommentTime7 days ago
     
    Throwing you a virtual high five right now! Thank you sir. :)
    • CommentAuthorJimP
    • CommentTime7 days ago
     
    Is this due to the old 'even number of sides, the symbol disappears while drag is being used' or is this something else ?
    •  
      CommentAuthorMonsen
    • CommentTime7 days ago
     
    No, this is a separate setting that is intended to speed up drawing. For raster symbols, it doesn't make sense, but for very complicated vector symbols it is nice. It is not related to the 'odd/even outlines' thing. (Well, not directly related anyway, but the situations you would encounter both these issues are similar)
    • CommentAuthorJimP
    • CommentTime6 days ago
     
    Thanks !